Uw keuken een meer moderne uitstraling geven?

Dit kan met een roestvrijstalen keuken achterwand. RVS is een duurzaam materiaal met een tijdloze uitstraling en mooie diepe glans. Een rvs spatplat geeft uw keuken in combinatie met andere rvs keukenapparatuur een stijlvolle en strakke uitstraling. 

 

ANTI FINGERPRINT

GESLEPEN EN NAGEBORSTELD

HORECA ACHTERWAND

RICHTINGLOOS GESLEPEN

Max. Lengte 3060 mm 4000x1000 mm
 3000x1500 mm 
3000 mm 3000 mm

Max. Hoogte 1250 mm 1500 mm 1500 mm 1500 mm
Schoonmaken
Krasvast
Stootvast
Hygiënisch
Hittebestendig
Bij bestaande apparatuur
  De keuze voor thuis gebruik, wel de voordelen van rvs, maar niet de nadelen.
Eenvoudig schoonmaken, beter krasbestendig.

Meer info >>>

In lengtes tot 4 meter.
Voor directe montage op de bestaande achterwand (tegels of stucwerk).
Leverbaar in vlakke uitvoering en gezette achterwand.
De keuze voor bakwanden, beter bestand tegen hitte en beter stootvast Veel toegepast op RVS keukenbladen, minder krasgevoelig doordat er geen borstelstructuur aanwezig is.
Industrieel mat uiterlijk.
  Standaard maten
Maatwerk
Maatwerk Maatwerk Maatwerk

Vingerafdrukken op uw rvs zijn nu verleden tijd!

Rvs is erg mooi. Eén nadeel zijn de vingerafdrukken die altijd zichtbaar zijn. Deze vingerafdrukken zijn nu verleden tijd op onze achterwanden met speciale anti-fingerprint coating.Deze kleurloze coatingwordt aangebracht op het rvs en vervolgens verhard met UV straling. Hierdoor is uw rvs achterwand beter beschermd tegen krassen. De coating heeft geen invloed op het gebruik van het rvs. U houdt de kleur en glans van normaal rvs.

Meer weten over de voordelen van anti-fingerprint rvs? Bekijk dan de anti-fingerprint productpagina.

RVS achterwanden leverbaar in elke gewenste maat

Wij produceren al onze achterwanden zelf. Hierdoor kunnen wij op bijna elke gewenste maat leveren. Van achterwanden in verschillende populaire standaardmaten tot een achterwand speciaal voor u op maat gemaakt. Standaard achterwanden en achterwanden op maat leveren wij uit één stuk met een maximale afmeting van 4 x 1.5 meter! Gaten voor stopcontacten of andere uitsparingen zijn natuurlijk geen probleem.

Bekijk de productpagina’s van standaard rvs achterwanden en rvs achterwanden op maat voor meer informatie.

Voor gladde en oneffen muren

roestvrijstalen spatplaten kunnen op verschillende typen muren worden gemonteerd. Op vlakke ondergronden, bijvoorbeeld een goed afgewerkte muur kan een vlakke rvs achterwand worden geplaatst. Voor muren met meer oneffenheden is een gezette achterwand meer geschikt. Bij een gezette achterwand wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt. 

Lees meer over vlakke achterwanden en gezette achterwanden.

Gemakkelijk te monteren

Onze rvs achterwanden zijn gemakkelijk zelf te monteren. Kiest u bij uw bestelling voor een montagepakket dan voeren wij een aantal voorbereidende werkzaamheden uit. U kunt uw achterwand vervolgens in een handomdraai plaatsen. Wilt u meer informatie over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk dan onze montage pagina voor handleidingen en montage- tips.

Verschillende vormen van afwerking

Rvs kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Standaard worden onze rvs achterwanden geslepen en na geborsteld afgewerkt. Dit geeft onze achterwanden een mooie gladde finish. Met deze afwerking past uw achterwand het best bij uw andere rvs keukenapparatuur. Een belangrijk voordeel van geslepen en na geborstelde achterwanden is dat deze makkelijk schoon te maken zijn. Dit komt door het vlakke oppervlak waardoor bacteriën weinig kans krijgen om zich te hechten.

U kunt er ook voor kiezen om uw achterwand ‘richtingloos geslepen’ af te laten werken. Dit geeft uw rvs achterwand een industrieel mat uiterlijk.
Zie de afbeelding hiernaast. Doordat de schuurlijnen niet allemaal in één richting lopen is deze achterwand ook minder gevoelig voor krassen. De richtingloos geslepen afwerking wordt ook vaak gebruikt voor rvs keukenbladen.

Bestellen

Interesse in een standaard achterwand of rvs achterwand op maat?
Bestel deze dan nu.

RVS plaat op maat

De voordelen

Naast de uitstraling heeft een rvs keuken achterwand nog een aantal andere voordelen waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken in uw keuken.

RVS roest niet.
RVS is zeer hygiënisch en door het gladde oppervlak gemakkelijk schoon te maken
RVS is erg hittebestendig
Minder krasgevoelig door onze manier van afwerking
Onderhoudsvriendelijk en slijt niet

RVS Achterwand 10mm

 RVS 10mm achterwand.
(klik op de afbeelding voor een vergroting) 

 RVSachterwand vlak.
(klik op de afbeelding voor een vergroting) 

Breedte Hoogte Prijs  
600 mm 650 mm € 85,-
600 mm 700 mm € 88,-
600 mm 750 mm € 92,-
900 mm 650 mm € 124,-
900 mm 700 mm € 129,-
900 mm 750 mm € 134,-