Een magneetbord thuis? Waarom zou je?

Magneetbord-RVS
Magneetbord-RVS

Het magneetbord van rvs is de opvolger van het standaard whiteboard. Dat whiteboard kennen we allemaal. Op het onderwijs en op het werk heeft het whiteboard  een belangrijke plek ingenomen. Op scholen heeft het whiteboard vanwege zijn voordelen het aloude schoolbord met krijtje vervangen. En op kantoor zijn de ze sterk op weg om zelfs de laatste flipover te te verdringen.

Maar thuis? Nee, daar zie je ze nog weinig. Eigenlijk niet zo heel vreemd, want laten we eerlijk zijn: zo een whiteboard ziet er maar saai uit. Daarom is het beschrijfbare magneetbord uitgevonden. Dit magneetbord is een ware eyecatcher die in elk interieur de aandacht naar zich toetrekt.

 

 

 

Een sieraad voor je interieur

Door het mooie design maakt het magneetbord alle voordelen van het whiteboard ook toegankelijk voor plekken waar het niet alleen draait om functionaliteit (zoals school of werk) maar waar ook de uitstraling belangrijk is.
Bijvoorbeeld in de keuken als boodschappenlijstje. Of je schrijft er op wat er de komende week op tafel verschijnt, zodat de vraag “Wat eten we vandaag?” snel beantwoord is. Of in de gang, om elkaar te laten weten waar je bent. Maar je kunt er ook de gezinsweekplanning op kwijt. De mogelijkheden zijn eindeloos. En het heeft een aantal voordelen die traditionele manieren niet hebben.

Een vaste plek

Over het algemeen zal het magneetbord in je huis een vaste plek hebben. Dat is handig, want dan weet iedereen

Magneetbord
Magneetbord

meteen waar ze moeten kijken. Dat is een stuk handiger dan werken met losse briefjes of post-its. Niks zo vervelend dan een boodschap die niet aankomt omdat het briefje door de tocht is weggewaaid. Of dat je bij thuiskomst ontdekt dat er meerdere losse boodschappenbriefjes gemaakt waren, waardoor je bepaalde essentiële boodschappen vergeten bent.

Makkelijk en schoon

Het rvs magneetbord is ook makkelijk en schoon. Door de speciale coating kun je met de welbekende whiteboardstiften zonder moeite op het magneetbord schrijven. En met de speciale wisser maak je het bord met één veeg weer helemaal schoon.
Ook blijft het altijd mooi en schoon. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het prikbord, dat bij elk gebruik toch weer wat minder mooi wordt.

Multi-functioneel

Ook niet onbelangrijk: een magneetbord is multifunctioneel. Je kunt het niet alleen beschrijven, maar je kunt er met een magneet ook dingen op hangen. Je kunt het dus niet alleen als schrijfbord gebruiken, maar ook als prikbord. Dat is dus twee voor de prijs van één!

Onderhoudsarm

Een magneetbord heeft eigenlijk amper onderhoud nodig. Door het gebruik van het duurzame materiaal RVS gaat het erg lang mee. Door de coating hoef je je niet druk te maken over vingerafdrukken (wat bij veel andere RVS objecten wel een grote irritatiefactor oplevert).
Kortom, een magneetbord is superhandig én multi-functioneel. Alle reden dus om er ééntje aan te schaffen! Je zult er nog jarenlang plezier van hebben.