Uw keuken een meer moderne uitstraling geven?

Dit kan met een roestvrijstalen keuken achterwand. RVS is een duurzaam materiaal met een tijdloze uitstraling en mooie diepe glans. Een rvs spatplat geeft uw keuken in combinatie met andere rvs keukenapparatuur een stijlvolle en strakke uitstraling.

 

Geslepen en nageborsteld
A-keus
300x150 cm?

Schoonmaken:

Krasvast:

Stootvast:

Hygiënisch:

Hittebestendig:

Bij bestaande apparatuur:

RVS Geslepen k320, daarna geborsteld.
Extra glad en fijn oppervlak.
Voor toepassing waar hygiëne en uitstraling belangrijk zijn.

Op maat
Horeca Achterwand
B-keus
300x150 cm?

Schoonmaken:

Krasvast:

Stootvast:

Hygiënisch:

Hittebestendig:

Bij bestaande apparatuur:

Geslepen K320
De keuze voor horeca gebruik, beter bestand tegen hitte door de samenstelling van het rvs. Voordelige keuze

>>Meer info<<

Op maat

Vingerafdrukken op uw rvs zijn nu verleden tijd!

Rvs is erg mooi. Eén nadeel zijn de vingerafdrukken die altijd zichtbaar zijn. Deze vingerafdrukken zijn nu verleden tijd op onze achterwanden met speciale anti-fingerprint coating.Deze kleurloze coatingwordt aangebracht op het rvs en vervolgens verhard met UV straling. Hierdoor is uw rvs achterwand beter beschermd tegen krassen. De coating heeft geen invloed op het gebruik van het rvs. U houdt de kleur en glans van normaal rvs.

Meer weten over de voordelen van anti-fingerprint rvs? Bekijk dan de anti-fingerprint productpagina.

RVS achterwanden leverbaar in elke gewenste maat

Wij produceren al onze achterwanden zelf. Hierdoor kunnen wij op bijna elke gewenste maat leveren. Van achterwanden in verschillende populaire standaardmaten tot een achterwand speciaal voor u op maat gemaakt. Standaard achterwanden en achterwanden op maat leveren wij uit één stuk met een maximale afmeting van 4 x 1.5 meter! Gaten voor stopcontacten of andere uitsparingen zijn natuurlijk geen probleem.

Bekijk de productpagina’s van standaard rvs achterwanden en rvs achterwanden op maat voor meer informatie.

Voor gladde en oneffen muren

roestvrijstalen spatplaten kunnen op verschillende typen muren worden gemonteerd. Op vlakke ondergronden, bijvoorbeeld een goed afgewerkte muur kan een vlakke rvs achterwand worden geplaatst. Voor muren met meer oneffenheden is een gezette achterwand meer geschikt. Bij een gezette achterwand wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt.

Lees meer over vlakke achterwanden en gezette achterwanden.

Gemakkelijk te monteren

Onze rvs achterwanden zijn gemakkelijk zelf te monteren. Kiest u bij uw bestelling voor een montagepakket dan voeren wij een aantal voorbereidende werkzaamheden uit. U kunt uw achterwand vervolgens in een handomdraai plaatsen. Wilt u meer informatie over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk dan onze montage pagina voor handleidingen en montage- tips.

Verschillende vormen van afwerking

Rvs kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Standaard worden onze rvs achterwanden geslepen en na geborsteld afgewerkt. Dit geeft onze achterwanden een mooie gladde finish. Met deze afwerking past uw achterwand het best bij uw andere rvs keukenapparatuur. Een belangrijk voordeel van geslepen en na geborstelde achterwanden is dat deze makkelijk schoon te maken zijn. Dit komt door het vlakke oppervlak waardoor bacteriën weinig kans krijgen om zich te hechten.

U kunt er ook voor kiezen om uw achterwand ‘richtingloos geslepen’ af te laten werken. Dit geeft uw rvs achterwand een industrieel mat uiterlijk.
Zie de afbeelding hiernaast. Doordat de schuurlijnen niet allemaal in één richting lopen is deze achterwand ook minder gevoelig voor krassen. De richtingloos geslepen afwerking wordt ook vaak gebruikt voor rvs keukenbladen.

Bestellen

Interesse in een standaard achterwand of rvs achterwand op maat?
Bestel deze dan nu.

De voordelen

Naast de uitstraling heeft een rvs keuken achterwand nog een aantal andere voordelen waardoor het zeer geschikt is om te gebruiken in uw keuken.

✔ RVS roest niet.
✔ RVS is zeer hygiënisch makkelijk schoon te maken
✔ RVS is erg hittebestendig
✔ Minder krasgevoelig door onze manier van afwerking
✔ Onderhoudsvriendelijk
RVS Achterwand gezet op maat
RVS-op-maat