Vlakke achterwand

achterwand-vlakke plaat rvs
rvs achterwand vlakke plaat

Wanneer kiest u voor een vlakke rvs achterwand? Een vlakke rvs achterwand kan worden gekozen als de ondergrond waarop de achterwand geplaatst wordt geen grote ongelijkheden vertoont. Het gaat hierbij om de vlakheid van de muur in de keuken. Heeft u een muur met structuur? Dan is een vlakke rvs achterwand ook geen probleem.

Maten

Onze vlakke rvs achterwanden hebben een plaatdikte van 1, 1.25 of 2 mm dik. De rvs plaat vormt één geheel met uw muur. Dit maakt uw keuken tot een mooi geheel.

Montage

De montage van een vlakke rvs achterwand is eenvoudig. Voordat u de achterwand tegen de muur plaatst plakt u dubbelzijdig tape op de achterwand. Vervolgens brengt de montagekit aan en plaatst de plaat op de gewenste wijze tegen de muur. Het dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat de plaat tijdens het drogen van de kit mooi op zijn plek blijft zitten.

Wilt u meer informatie over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk onze montage pagina voor een stappenplan en diverse handige montage- tips.

Montagepakket

Wilt u nog meer gemak, dan kiest u bij uw bestelling voor een montagepakket. Wij brengen dan het dubbelzijdige tape alvast voor u aan en leveren de juiste kit mee. U hoeft dan alleen nog de montagekit aan te brengen en de plaat tegen uw muur te plakken.

Vlakke achterwand bestellen

Een vlakke achterwand bestellen? Bekijk de prijzen van onze achterwanden in standaardmaten of bestel een achterwand speciaal op maat.