Garantie en service

Retourzendingen

Maatwerk achterwanden
Heeft u een maatwerk achterwand besteld maar past deze toch niet? Geen nood. Een vlakke plaat kunnen wij voor u eenvoudig op de juiste maat maken. U kunt langskomen met uw achterwand of de achterwand opsturen. Wij maken de gewenste aanpassingen en verzenden uw achterwand weer retour. Gezette achterwanden met hout zijn niet in te korten, wel kunnen wij een nieuwe achterwand voor je maken tegen een gereduceerd tarief.

Wij gaan coulant om met retouren en aanpassingen. Neem daarom altijd contact met ons op om te bekijken wat de beste oplossing is.

Standaard achterwanden
Bij aankoop van een standaard achterwand heeft u de mogelijkheid om binnen een periode van 14 dagen uw bestelling zonder opgaaf van redenen terug te sturen. Deze 14 dagen ‘zichttermijn’ gaat in op de eerste dag na ontvangst van uw bestelling. Tijdens deze ‘zichttermijn’ dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u tevreden bent over de achterwand en deze wilt houden. Indien u besluit het artikel te retourneren dient het product met alle geleverde toebehoren en- indien mogelijk- in de originele staat en verpakking aan ons te terug gestuurd te worden.

  • Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te zitten en nog verkoopbaar zijn.
  • Retouren dienen binnen de gestelde termijn van 14 dagen kenbaar gemaakt te worden. Dit kan telefonisch, via het online contactformulier of via email.

Heeft u een beschadigd artikel ontvangen of een ander probleem? Neemt u dan contact met ons op. Wij bekijken graag op welke andere wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Inmeet en montage service

Ook voor full service bent u op het juiste adres, naast enkel het leveren van de achterwand kunnen wij ook het inmeten en de montage verzorgen. Een van onze medewerkers komt bij u langs om de achterwand in te meten, nadat de achterwand gemaakt is zal dezelfde persoon ook de achterwand bij komen plaatsen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw woonplaats. Wilt u meer weten over onze inmeet en montage service? Neem dan contact met ons op.