Veelgestelde vragen over rvs achterwanden

Op deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Klik op één van onderstaande vragen om het bijbehorende antwoord te bekijken.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland en België?

Een Achterwand of plaat op maat wordt gratis thuis geleverd.

Kleine pakketten
Rvs achterwanden of rvs plaat en accessoires met een afmeting tot 150 cm lang en 75 cm hoog worden indien voor 16.00 besteld de volgende werkdag bij u bezorgd via postnl. Maatwerk heeft een levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen.
Het rvs wordt goed verpakt en voorzien van beschermingsfolie, dankzij onze op maat gemaakte verpakkingen is de kans op schade minimaal. Mocht er toch schade ontstaat tijdens transport? Je ontvangt een nieuw exemplaar, doen we niet moeilijk over. Om de zending te volgen ontvangt u na verzending een track & trace.

Groot formaat
Rvs plaat langer dan 150 cm of hoger dan 75 cm wordt bezorgd door Transmission. Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen.
Boven de 260cm of 30 kg worden door onze eigen bezorgservice geleverd, levertijd afhankelijk van de route tussen de 3 en 15 werkdagen.
Snellere  levertijd? Afhalen is sneller en je ontvangt een korting van 15%

Woont u in het buitenland, en wilt u een achterwand bestellen? Dat kan. Voor specifieke informatie over de bezorgkosten voor uw land kunt u  contact met ons opnemen.

Kleine pakketten
Rvs achterwanden of rvs plaat en accessoires met een afmeting tot 150 cm lang en 75 cm hoog worden indien voor 16.00 besteld de volgende werkdag bij u bezorgd via postnl. Maatwerk heeft een levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. Het rvs wordt goed verpakt en voorzien van beschermingsfolie, dankzij onze op maat gemaakte verpakkingen is de kans op schade minimaal. Mocht er toch schade ontstaat tijdens transport? Je ontvangt een nieuw exemplaar, doen we niet moeilijk over. Om de zending te volgen ontvangt u na verzending een track & trace.

Groot formaat
Rvs plaat langer dan 150 cm of hoger dan 75 cm wordt bezorgd door Transmission. Levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. Boven de 260cm of 30 kg worden door onze eigen bezorgservice geleverd, levertijd afhankelijk van de route tussen de 3 en 15 werkdagen. Snellere levertijd? Afhalen is sneller en je ontvangt een korting van 15%

Absoluut. Wij leveren altijd een montage handleiding mee waarin montagestappen duidelijk beschreven staan. Bestelt u direct een montagepakket mee, dan voeren wij alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden uit en leveren wij de juiste montagekit en montage materialen mee.

Wilt u meer informatie over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk dan onze montage pagina voor een stappenplan en montage- tips.

Een vlakke achterwand is een vlakke rvs plaat van 1 tot 2mm dik. Een vlakke achterwand kan geplaatst worden als de muur vlak is en geen oneffenheden vertoond. Door de dikte van de plaat vormt de plaat een mooi geheel met uw muur.

Gezette achterwanden zijn geschikt voor muren met meer oneffenheden. Een gezette achterwand wordt op een plaat multiplex of hout gemonteerd. Het hout vangt de oneffenheden in de muur op. De kanten van de achterwand worden over het hout heen gevouwen zodat het hout niet meer zichtbaar is. Dit geeft de achterwand een chique uitstraling. Wij leveren het hout waar de achterwand op gemonteerd wordt standaard mee.

Bekijk de pagina’s over vlakke achterwanden en gezette achterwanden voor meer informatie.

Wij fabriceren onze rvs achterwanden zelf. U koopt uw achterwand dus direct bij de fabrikant. Er is geen tussenhandel van bijvoorbeeld keukenzaken. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit achterwanden leveren tegen scherpe prijzen.

Wij leveren achterwanden van 60 en 90 centimeter breed in drie verschillende hoogtematen. Namelijk 65 cm, 70 cm en 75 cm. Al onze standaard achterwanden hebben een dikte van 10 mm dik. Bekijk meer informatie over standaard achterwanden van 60 centimeter en 90 centimeter breed.

Heeft u speciale wensen voor uw op maat gemaakte rvs achterwand? Bestel deze dan hier. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nee wij zijn een allround rvs bedrijf. Wij verkopen diverse andere producten aan particulieren en zakelijke klanten.

Wij verkopen bijvoorbeeld :

Heeft u interesse in één van bovenstaande producten of wilt u meer weten over andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ons op werkdagen tussen 07:30 en 16:30 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer 010-3007805.
Via whatsapp: 06-13204199
Daarnaast kunt u ons altijd een mail sturen naar info@rvs-achterwand.nl. of via het contact formulier