Rvs plaat op maat.

Op zoek naar een rvs plaat op maat? Wij staan voor topkwaliteit RVS plaat op maat. In onze eigen werkplaats maken wij deze exact op maat. U kunt kiezen uit verschillende dikte’s en afwerkingen, wij maken deze vervolgens op maat en voorzien deze indien nodig van stopcontact gaten en andere sparingen. Binnen enkele dagen ontvang je de rvs plaat al thuis, goed verpakt en snel in huis.

Een rvs plaat voor elk type muur

roestvrijstalen platen kunnen op verschillende typen muren worden gemonteerd. Op een goed afgewerkte muur kan een vlakke rvs plaat worden geplaatst. Voor muren met meer oneffenheden is een gezette rvs plaat meer geschikt. Bij een achterwand op maat wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt.

In verschillende standaardmaten of speciaal op maat

Wij leveren uw rvs achterwand of plaat uit eigen voorraad in diverse standaard maten of op maat. Leverbaar in diverse afwerkingen met een maximale afmeting van 3 x 1.5 meter. Gaten voor stopcontacten en speciale uitsparingen zijn geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over onze achterwanden in standaard maten of een speciaal op maat gemaakte achterwand? Bekijk dan nu de productpagina’s van standaard rvs achterwanden en rvs achterwanden op maat.

RVS Plaat op maat
RVS Plaat achter kookplaat

Uw rvs plaat vingerafdrukvrij

Rvs is erg mooi. Eén nadeel zijn de vingerafdrukken die altijd zichtbaar zijn. Vingerafdrukken zijn nu verleden tijd op uw rvs plaat door een speciale anti-fingerprint coating. Deze kleurloze coating wordt aangebracht op het rvs en vervolgens verhard met UV straling. Hierdoor is de rvs plaat ook beter beschermd tegen krassen. De coating heeft geen invloed op het uiterlijk van het rvs. U houdt de kleur en glans van normaal rvs plaat. Bekijk de anti-fingerprint pagina om meer te weten over anti-fingerprint rvs.

Gemakkelijk te monteren

Of u nu kiest voor een vlakke rvs plaat of een gezette plaat. Ze zijn allebei gemakkelijk te monteren. Als u bij uw bestelling een montagepakket mee besteld worden een aantal voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast leveren wij de benodigde montage materialen mee. Zo monteert u uw plaat zelf zonder problemen.

Wilt u meer informatie over de montage van uw rvs plaat? Bekijk dan onze montage pagina voor handleidingen en montage- tips.

De Volgende soorten RVS Plaat hebben wij standaard op voorraad:

RVS Plaat geslepen en Nageborsteld:
Standaard worden onze rvs platen geslepen en na geborsteld afgewerkt. Dit geeft onze rvs platen een mooie gladde finish. Met deze afwerking past uw achterwand het best bij uw andere rvs keukenapparatuur. Een belangrijk voordeel van geslepen en na geborstelde achterwanden is dat deze makkelijk schoon te maken zijn. Dit komt door het vlakke oppervlak waardoor bacteriën weinig kans krijgen om zich te hechten.
Plaatdikte 1-3 mm Maximale plaat afmeting 300×150 cm

Toepassingen:

RVS Plaat met Anti-fingerprint Coating:
Geborsteld rvs plaat met de orginele anti-fingerprint-coating. De coating is een transparante of zwarte laag van twee tot drie micrometer dik. De coating wordt vervolgens verhard met UV straling. Hierdoor is uw rvs plaat beter beschermd tegen vingerafdrukken, krassen en vuil. Dankzij de coating is het gebruik van rvs reinigers niet meer nodig.
Plaatdikte: 1mm Maximale afmetingen 306×124 cm.

Toepassingen:

  • Keuken Achterwanden
  • RVS Plinten
  • RVS Keukenfrontjes
  • Interieur toepassingen
  • RVS Profielen
  • RVS Afzuigkap koof.