Bestel je keuken spatwand online

Bestel je keuken spatwand bij de specialist. Een spatwand van rvs in de keuken is het ideale materiaal om de muur te beschermen tegen spatten en hitte. RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van keuken spatwanden. Bij ons kun u gemakkelijk online al uw rvs bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen. Gemakkelijk bestellen achter uw computer, laptop of smartphone. Bij rvs-achterwand.nl bestelt u o.a. rvs spatwand, rvs plaat op maat, rvs keukenblad, keuken spatwand voor de allerlaagste prijs. Alles op maat! En we bezorgen dat ook nog eens snel bij u thuis. Al uw rvs online bestellen bij werkt super eenvoudig. In een aantal eenvoudige klikken bestelt u precies het rvs dat bij u past. Veilig, betrouwbaar en exact op maat. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Komt u er zelf niet uit? Dan helpt ons verkoopteam u verder!

Meest verkocht
Luxe uitstraling
Geborsteld rvs
Meest verkocht
Geborsteld rvs
Bestel op maat
Bestel op maat

RVS spatwand op maat snel geleverd! Korte levertijden!

RVS-Achterwand.nl levert rvs direct vanuit onze eigen werkplaats zonder tussenhandel direct op maat. Dat betekent voor u korte lijnen en snelle levertijden van uw bestelde rvs keuken spatwand. Naast onze snelle levertijden, is voor u als klant toch wel het grootste voordeel dat u direct profiteert van onze zeer scherpe inkoop prijzen. Daar kan niemand tegenop! Nog voordeliger? Haal je rvs achterwand of rvs plaat op maat af en profiteer van 15% afhaalkorting. Voor het transport van uw rvs hebben wij professioneel vervoer, zodat uw rvs veilig aankomt.

Keuken spatwand schoonmaken

Roestvrijstaal in uw keuken. Erg mooi! Alleen jammer van de vingerafdrukken die vaak zichtbaar zijn op rvs. Het kost veel tijd om rvs glanzend en vingerafdrukvrij te houden. Met onze exclusieve lijn rvs spatwanden met speciale anti-fingerprint coating is dit probleem nu verleden tijd.

Spatplaat keuken
Spatwand keuken

Spatwand keuken in elke kleur

Nieuw! Bestel je spatwand voor je keuken in elke kleur, of het nu om gitzwart, helder wit of cool blauw gaat bijna alles is mogelijk.Als basis voor de spatplaat nemen we rvs welke we voorzien van een industriële kwaliteit coating. Waarom rvs als basis? RVS is duurzaam, roestvast, kan tegen een stootje en geeft een zeer mooi resultaat bij het coaten van de plaat. Een bijkomend voordeel is dat de plaat niet heel dik hoeft te zijn, bij een vlakke gestuukte muur volstaat 1mm al. De spatwand valt dan bijna vlak met de bestaande muur, wel zo mooi!