Over ons

Klant centraal.

Zonder klanten geen bedrijf. Daarom staat u bij ons centraal. Met onze website geven wij u informatie over de mogelijkheden van rvs achterwanden en prijzen. Prijzen zijn bij ons direct zichtbaar. Wij rekenen geen verborgen kosten en leveren snel. Uiteraard is er meer dan alleen een mooie website. Namelijk gedegen kennis over rvs en de toepassingen ervan.

Over EKM Lastechniek

EKM Lastechniek is een modern bedrijf met innovatieve producten en ideeën. Maatwerk rvs en snelle levertijden zijn de specialiteit. Wij produceren al onze achterwanden zelf en hebben alles zelf in de hand dankzij onze eigen machinepark.

Na jaren bij diverse bedrijven in het rvs gewerkt te hebben zagen wij dat de meeste grote bedrijven geen behoefte aan hebben aan particuliere klanten. Niets minder is waar bij ons! Op onze website zult u de meeste antwoorden op uw vragen over de keuze van een rvs achterwand of plaat op maat te vinden, en heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op. Dankzij de velen jaren ervaring in dit werk  zijn wij in staat u van het juiste advies te voorzien.

Innovatie

Wij reageren op uw vragen, na de vraag over de levertijd volgt vaak de vraag: “hoe houdt ik mijn achterwand schoon?” Wij hebben op deze vraag van onze klanten gereageerd met de nieuwste ontwikkeling op het gebied van rvs. De anti-fingerprint coating! Een uniek product. Als enige leverancier ter wereld leveren wij de originele coating op onze achterwanden! Naast de mat transparant leveren we deze ook in het zwart voor een zeer luxe uitstraling.
Naast de rvs plaat op maat maken we ook rvs keukenbladen. Wat te denken van 4mm dik rvs keukenblad? Of van warmgewalst rvs? Wel de robuuste uitstraling van beton zonder de nadelen.

 

“Neem nu toch even de tijd om door te geven dat het pakket perfect aangekomen is en helemaal voldoet aan onze verwachtingen.”
“De manier van aanlevering en de geleverde achterwand was helemaal top!”

RVS-op-maat