Standaard rvs achterwanden met anti-fingerprint coating

In 6 populaire standaard maten

Naast onze op maat gemaakte rvs achterwanden leveren wij ook rvs achterwanden in een aantal populaire standaard maten. Deze standaard achterwanden zijn leverbaar in vlakke plaat en 10 mm dik. De 10mm versie wordt aan de achterzijde voorzien van een mdf vochtwerende plaat voor de versteviging. Wij vouwen alle randen van de achterwand om zodat het mdf niet meer zichtbaar is, de rvs achterwand is netjes afgewerkt.

In onderstaande lijst ziet u een overzicht van onze standaardmaten.
onderstaande prijzen zijn inclusief btw en verzending

RVS Achterwand standaard maat

RVS Achterwand 60×65 – Anti-fingerprint

RVS Achterwand standaard maat

RVS Achterwand 60×70 – Anti-fingerprint

RVS Achterwand standaard maat

RVS Achterwand 60×75 – Anti-fingerprint

RVS Achterwand standaard maat

RVS Achterwand 90×65 – Anti-fingerprint

RVS Achterwand standaard maat

RVS Achterwand 90×70 – Anti-fingerprint

RVS Achterwand standaard maat

RVS Achterwand 90×75 – Anti-fingerprint

Staat uw maat achterwand niet in ons overzicht? Kijk eens bij onze achterwanden op maat.

Vingerafdrukken op uw rvs nu verleden tijd

Rvs is erg mooi. Eén nadeel zijn de vingerafdrukken die altijd zichtbaar zijn. Deze vingerafdrukken zijn nu verleden tijd op onze achterwanden met speciale anti-fingerprint coating. Deze kleurloze coating wordt aangebracht op het rvs en vervolgens verhard met UV straling. Hierdoor is uw rvs achterwand beter beschermd tegen krassen. De coating heeft geen invloed op het uiterlijk van het rvs. U houdt de kleur en glans van normaal rvs.

Meer weten over de voordelen van anti-fingerprint rvs? Bekijk dan de anti-fingerprint productpagina.

Gemakkelijk te monteren

Onze standaard achterwanden zijn eenvoudig te monteren. Wij voeren alvast een aantal voorbereidende werkzaamheden voor u uit. Wij leveren bij de achterwand ook een duidelijke montage handleiding, de juiste montagelijm en montage materialen Dit maakt de montage voor u extra eenvoudig.

Meer informatie over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk dan onze montage pagina voor een stappenplan en montage- tips.

Snel thuisbezorgd

Via PostNL bezorgen wij uw achterwand van dinsdag tot en met zaterdag door heel Nederland zonder verzendkosten op elk gewenst adres. Uw achterwand wordt zo verpakt dat beschadiging tijdens het vervoer tot een minimum beperkt wordt. Natuurlijk kunt u uw achterwand ook bij ons ophalen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17 uur. U kunt hiervoor van tevoren telefonisch of per mail een afspraak maken.

Wilt u uw rvs achterwand laten bezorgen in het buitenland? Dat kan. Neem voor informatie over de exacte bezorgkosten contact met ons op.

Bestellen

Bestel nu uw achterwand. In één van onze zes standaardmaten.