RVS achterwanden op maat

Naast onze achterwanden in standaardmaten leveren wij ook rvs achterwanden op maat. Heeft uw achterwand een specifieke afmeting, vorm of heeft u andere speciale wensen? Wij maken uw achterwand naar wens en exact op maat. Uitsparingen voor stopcontacten, afzuigkap of keukenkastjes zijn geen enkel probleem. Door onze eigen productie kunnen wij u achterwanden uit één stuk leveren met een maximale afmeting van 3 x 1.5 meter.

Meest verkocht
Geborsteld rvs
Bestel op maat
Luxe uitstraling
Bestel op maat
In kleur

Keuken achterwand in kleur

Achterwand keuken op maat – In kleur

Bestel op maat

Voor elk type muur

Onze achterwanden kunnen op verschillende muren gemonteerd worden. Is uw muur vlak dan kiest u voor een rvs plaat. Zijn er oneffenheden op uw muur aanwezig dan raden wij aan om een gezette achterwand te kiezen. Een gezette achterwand wordt op hout gemonteerd. Het hout vangt dan de oneffenheden in uw muur op. Wij vouwen de randen van een gezette achterwand om zodat deze mooi afgewerkt is en over het hout heen valt.

Eenvoudig te monteren

Onze op maat gemaakte achterwanden zijn gemakkelijk te monteren. Kiest u bij de bestelling van uw achterwand voor een montage pakket dan voeren wij de voorbereidende werkzaamheden voor u uit. Dit maakt de montage voor u extra eenvoudig.
Wilt u meer weten over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk dan onze montage pagina voor een montage stappenplan en handige montage- tips.

Ophalen of thuisbezorgen

Wij bezorgen uw rvs achterwand op maat tot 1700mm van dinsdag tot en met zaterdag door heel Nederland en België gratis via PostNL met een levertijd van 1-3 werkdagen. Na bestelling ontvangt u van ons een email met de track en trace code. Op deze manier kunt zelf de status van uw verzending in de gaten houden. Ook kunt u uw achterwand bij ons ophalen. De levertijden zijn dan nog korter, indien gewenst kunnen wij dezelfde dag al leveren.

Rvs achterwanden met een afmeting vanaf 1700mm verzenden wij via transmission of eigen transport. De levertijd is in dit geval langer. Afhalen van achterwanden langer dan 1700 mm kan uiteraard ook. Dit heeft onze voorkeur in verband met de kans op transportschade bij bezorging. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 07.30 en 16.30 uur. U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken.

Heeft u vragen over het ophalen of thuisbezorgen van uw achterwand? Neem dan contact met ons op.

RVS Achterwand gezet op maat
RVS-plaat-op-maat-keuken
Spatplaat keuken