Whiteboard op maat

Bestel je whitboard online in elke maat!
Gemaakt van staalplaat met whitboard coating. Deze is beschrijfbaar met whiteboard stiften en magneten plakken hier moeiteloos op. 

Naast de standaard rechthoekige modellen kunnen wij deze ook rond of in een andere vorm maken.

 

 

 

Whiteboard online bestellen!

Bestel je whiteboard bij de specialist voor bedrijven en particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in online verkoop van whiteboards en whiteboard op maat. Bij ons kun u gemakkelijk online uw whiteboard bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen. Gemakkelijk bestellen achter uw computer, laptop of smartphone. Bij de rvs achterwand.nl bestelt u deze in wit, rvs of zwart voor de allerlaagste prijs en in elke maat. We bezorgen dat ook nog eens snel bij u thuis.
In een aantal eenvoudige klikken bestelt u precies het whiteboard dat bij u past. Veilig, betrouwbaar en exact op maat. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Komt u er zelf niet uit? Dan helpt ons verkoopteam u verder!

Whiteboard op maat snel geleverd! Korte levertijden!

Whiteboard-winkel.nl levert direct vanuit onze eigen werkplaats zonder tussenhandel direct op maat. Dat betekent voor u korte lijnen en snelle levertijden van uw bestelde whiteboard. Naast onze snelle levertijden, is voor u als klant toch wel het grootste voordeel dat u direct profiteert van onze zeer scherpe inkoop prijzen. Daar kan niemand tegenop! Nog voordeliger? Haal je bestelling af en profiteer van 15% afhaalkorting. Voor het transport van uw whiteboard hebben wij professioneel vervoer, zodat uw whiteboard veilig aankomt.