Reseller worden

Wilt u uw productassortiment uitbreiden en rvs achterwanden gaan verkopen? Wordt dan nu reseller van rvs-achterwand.nl. U kunt onze achterwanden in standaardmaten en op maat gemaakte achterwanden verkopen alsof het uw eigen product is. Ook kunt u uw klanten innovatieve rvs oplossingen aanbieden zoals onze exclusieve lijn rvs achterwanden met anti-fingerprint coating. Exclusief voor resellers hebben we een “Budget” lijn achterwanden beschikbaar, wel met de anti fingerprint coating maar zonder hout. Als reseller ontvangt u natuurlijk aantrekkelijke kortingen op onze achterwanden.

Keukenbedrijven en keukenspeciaalzaak.

Voor de keukenspeciaalzaak hebben we interessante kortingen beschikbaar. Door onze korte levertijden loopt uw project geen vertraging op. Voor de showroom hebben we gratis samples beschikbaar, en een gratis exemplaar voor in de showroom. Na montage in de showroom wel een foto ter verificatie.

Pluspunten
Snelle levering! Onze keuken heeft een luxere uitstraling gekregen en belangrijker onze gestucte wand hoeft geen spetters meer te verdragen. Montage ook vrij eenvoudig!
Verbeterpunten
Wellicht een samenwerking aangaan met keukenboeren. Wij hadden een wand als deze graag als extra optie aan wil schaffen.”

Dropshipping

Verkoopt u maar een paar achterwanden per maand dan loont resellerschap van rvs-achterwand al. U kiest dan bij ons voor dropshipping. Op deze manier hoeft u geen voorraden in huis te hebben. Wij leveren direct aan uw klant. Wij leveren zonder logo of verwijzing naar rvs-achterwand. Uw klant merkt niks van een andere partij. Met dropshipping profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • U hoeft geen voorraad aan te houden.
  • Wij verzenden direct naar uw klant. U heeft hier geen omkijken naar.
  • Wij bieden scherpe inkoopprijzen.
  • Wij rekenen geen minimum afname aantal.

Vanaf enkele achterwanden per maand levert het resellerschap van rvs-achterwand.nl u dus al voordeel op.

Dropshipping reseller worden van rvs-achterwand.nl? Neem dan per mail contact op via de e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Groothandel

Gaat u dagelijks rvs achterwanden verkopen dan is groothandel optie voor u voordeliger. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • U heeft volledige controle over het bestel en verzendproces.
  • U levert de rvs-achterwanden uit eigen voorraad, dus altijd direct leverbaar.

Wilt u meer weten over de voordelen van als reseller van rvs-achterwand.nl? Neem dan per mail contact op via de e-mail Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.