RVS Keukenblad in elke maat

Op zoek naar het perfecte keukenblad voor je nieuwe keuken? Of het huidige blad vervangen voor een op maat gemaakte rvs keukenblad? RVS-Achterwand.nl maakt naast de rvs achterwanden op maat ook veel keukenbladen voor particuliere en zakelijke gebruikers.

Keukenblad gezet rvs

De rvs keukenbladen worden gemaakt van rvs 304, afgewerkt in mat rvs geborsteld of richtingloos geslepen. Alle zichtkanten worden omgevouwen en de hoeken worden dicht gelast. Na het lassen worden deze weg geslepen en de originele structuur opnieuw aangebracht. De onderzijde wordt voorzien van vochtwerend mdf en daarna nog voorzien van een laag aluminium om deze mooi af te werken. De randen en bij de kasten wordt het rvs keukenblad uitgevuld tot de bladdikte.
Een rvs keukenblad met hout kunnen we maken in een dikte van 12-120 mm dik.

Keukenblad 4mm massief RVS

RVS Keukenblad 4mm massief

Wat ons betreft de mooiste optie voor een keukenblad op maat. De mooie dunne bladen komen in bijna elke moderne keuken goed tot hun recht, of de keuken nu met hout of hoogglans is afgewerkt is. Het voordeel van een 4mm massief keukenblad is dat deze in bijna elke vorm te maken is, tot wel 6 meter lang! Veel toegepast op deze bladen zijn: pitt-cooking een ingelaste spoelbak en een downdraft afzuiging. De randen van het rvs zijn in facet geslepen, de meest gekozen afwerking isrichtingloos geslepen.

Offerte RVS Keukenblad

Vraag vandaag nog je offerte aan voor een rvs keukenblad, geef duidelijk aan om welk type en afwerking het gaat. Vergeet ook niet te vermelden welke spoelbak (Caressi) er in gelast moet worden, en of er sparingen voor kookplaat of kraan er in moet.
Stuur je aanvraag per mail naar ons toe