Levertijd en verzending

Levertijd

Wij maken al ons rvs in eigen beheer, hierdoor kunnen wij snel op maat of uit voorraad leveren. Op deze pagina vind u meer informatie over verzending en levertijd.

  • Levertijd standaard maten 1 werkdag, uit voorraad
  • Levertijd maatwerk tot 150 cm breed en 75 cm hoog 1-2 werkdagen
  • Levertijd maatwerk vanaf 150 cm 3-15 werkdagen.

De maatwerk achterwanden vanaf 150 cm hebben een iets langere levertijd. Deze levertijd is afhankelijk van het gewicht en formaat, relatief lichte zendingen tot 30 kg worden door Transmission verzorgd. Daarboven gaat deze met onze eigen bezorgservice, levertijd afhankelijk van de bezorgroute’s. Kiest u ervoor om uw achterwand af te halen? De levertijd zal dan aanzienlijk korter zijn en je profiteert ook nog eens van een 15% Afhaalkorting

Kiest u ervoor om uw achterwand af te halen? Profiteer van 15% afhaalkorting! En het in de meeste gevallen mogelijk om de achterwand dezelfde of de volgende werkdag al af te halen! 

Bestellen

Om een bestelling te plaatsen op rvs-Achterwand.nl heeft u geen account nodig!
In enkele stappen kunt u zelf een maatwerk of standaard maat rvs achterwand bestellen via onze bestelmodule

Orderbevestiging per email.

Elke afgeronde bestelopdracht wordt door ons per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website invult! De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en wij uw order ontvangen hebben .

Betaling

U kunt bij uw bestelling direct via ideal, mistercash, sofortbanking, paypal of overboeking betalen. De meest gekozen betaalmethode onder onze klanten is op dit moment ideal.

Is de betaling niet gelukt? Op de orderbevestiging die u ontvangt vindt u onze bank gegevens. Het is ook mogelijk om uw betaling alsnog via ideal te voldoen. Volg hiervoor de rode link op de orderbevestiging en de betaling wordt hervat.

Verzendkosten

Alle achterwanden en rvs plaat op maat wordt gratis thuis bezorgd. De rvs achterwand wordt goed verpakt en voorzien van beschermingsfolie, dankzij onze op maat gemaakte verpakkingen is de kans op schade minimaal. Indien er onverhoopt toch schade ontstaat tijdens transport ontvang je een nieuw exemplaar, doen we niet moeilijk over.
Wanneer u een bestelling via onze website heeft geplaatst, wordt deze zo snel mogelijk bij u bezorgd. Wij geven uw pakket ter bezorging mee aan PostNL met track en trace.

Zendingen langer dan 1200mm of hoger dan 800mm worden door onze eigen bezorgservice geleverd of door Transmission. Bij volledige keuken achterwanden is de levertijd tussen de 3 en 15 werkdagen, informeer naar de actuele levertijd.

Niet thuis

U kunt met uw postcode en huisnummer, tot drie dagen vooruit bekijken hoe laat u de chauffeur voor pakketbezorging kunt verwachten om uw pakket te ontvangen. Wanneer we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren zult u een bericht van de chauffeur ontvangen. Op dit bericht staat een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging.

Tweede aanbieding

Indien u en de buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, of als u heeft gekozen om uw zending op te halen bij een Postkantoor van PostNL, kunt u met het bericht van de chauffeur de zending afhalen. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

Geen bezorging bij de buren?

Wilt u geen bezorging bij de buren, dan kunt u de ons vragen om ‘alleen huisadres’ op het pakket te vermelden. In dat geval bieden we het pakket alleen bij u aan. Pakketten onder rembours, of met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden.

Afhalen? 15% Korting

Afhalen kan uiteraard ook. Zeker bij grotere achterwanden heeft dit onze voorkeur. Wij kunnen ook kortere levertijden en prijs garanderen, aangezien de verzending en verpakking wegvalt. Wij zijn van maandag tot en met donderdag geopend tussen 07.30 en 16.30 uur, vrijdag tussen 7.30 en 12.30. Voor het afhalen kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.