Gezette achterwand

Wanneer kiest u voor een gezette rvs achterwand? Gezette achterwanden zijn geschikt voor muren die oneffenheden vertonen. Met een gezette achterwand werkt u oneffenheden op uw ondergrond makkelijk weg en heeft u een strak eindresultaat. Als u een achterwand bij ons besteld leveren wij een vochtwerende houten plaat mee om de oneffenheden op te vangen. De rvs achterwand wordt vervolgens op het hout gemonteerd. Alle vier de kanten Van de rvs plaat worden standaard omgevouwen. De kanten van het rvs vallen strak over elkaar heen, zodat een mooi afgewerkte naad ontstaat en het hout niet meer zichtbaar is.

Maten

Wij leveren onze gezette achterwanden in verschillende dikte’s. Een 7, 10, 13 en 19 mm dikke variant zijn standaard, maar elke andere dikte is ook mogelijk vanaf 7mm.  De 10 mm variant is de standaard, deze is opgebouwd uit een plaat van 9 mm vochtwerend mdf en een 1 mm dikke rvs plaat. De 19 mm variant bestaat uit een 18 mm vochtwernd mdf plaat en en een 1 mm dikke rvs plaat.

Montage

Het monteren van een gezette achterwand is vrij eenvoudig. U bevestigt het meegeleverde hout op de muur. Vervolgens bevestigt u de rvs achterwand met montagekit op het hout. U laat de montagekit drogen en u heeft uw achterwand geplaatst.

Wilt u meer informatie over de montage van uw rvs achterwand? Bekijk dan onze montage pagina voor een stappenplan en diverse montage- tips.

Montagepakket

Als u een montagepakket besteld bij uw achterwand boren wij het hout voor u voor. Ook leveren wij de benodigde schroeven, pluggen en montagekit mee. Op deze manier maken wij de montage voor u extra eenvoudig.

Bestellen

Bestel nu uw gezette achterwand in één van onze zes standaardmaten of bestel uw gezette achterwand naar wens op maat.

Meest verkocht
Geborsteld rvs
Bestel op maat
Luxe uitstraling
Bestel op maat